Senorita in Stockholm

Silje Pedersen, mai 20, 2017 9:49 am // ,

IMG_1352b

Det var en gang i tiden da jeg trodde jeg ikke kledde rødt. Det var noe med blondiner og rødt. Men nå om dagen benytter jeg mer enn gjerne muligheten til å kle meg i røde nyanser. Etter som tiden har gått har jeg funnet ut at jeg liker rødt mer og mer.

IMG_1333b

En favoritt denne sommeren er røde og hvite striper og det ser ekstra fint ut mot solbrun hud. Denne fine toppen fant jeg på en liten shoppingrunde i Stockholm på torsdag. Vi var i byen i forbindelse med en vernissage, men rakk en liten runde i byen i solskinnet.

IMG_1354b

Den kan knytes på flere forskjellige måter. Bak, på siden, foran, her er det mange muligheter. Utringningen kan også forandres til mer eller mindre.

IMG_1359b

De luftige bobleermene er en kul detalj som gjør stilen litt mer leken.

IMG_1363b

Til middag og fest knøt jeg skjorten bak og dro til med rød leppestift. Kvelden ble både morsom og fargerik!

IMG_1038b

Topp, skjørt og pumps fra Zara. Skjørt fra høstkolleksjonen til KappAhl (lånt).

Foto: Janka Polliani