Senk skuldrene og nyt dagen

Silje Pedersen, mai 16, 2017 9:04 pm // ,

IMG_5920b

Dagen før dagen er alltid hektisk. Om jeg skal få sagt det, så synes jeg faktisk de to siste dagene har vært i overkant pakket med både jobb og forberedelser. For det er mye som skal forberedes, selv om vi til hell og lykke skal til svigers til lunch og siden på middag med venner og barn.

Skjorter og kjoler skal strykes, sølv skal pusses, sko skal pusses, negler skal lakkes, mat skal lages og midt oppi det hele er det en jente med så mye glede til morgendagen at hun brukte over en time på å få sovne. Kanskje ikke så rart, med alle de forventningene som er knyttet til denne dagen. For mange blir også fallhøyden stor.

Mitt beste tips må bli å senke skuldrene og ikke la verken Instagram, Facebook eller andre sosiale medier lure deg til at «alle» andre har det perfekt. De siste dagene har jeg fått litt vondt i magen av å se på alle de perfekte hjem og kakene der ute, og mange andre føler det sikkert på samme måte. Hos oss er det ennå litt kaos, og det er helt greit. Feiring og 17. mai blir det uansett. At ikke alt er perfekt her hjemme, trøster jeg meg med at sikkert mange andre barnefamilier også opplever.

IMG_7125-1

Jeg kjenner at prioriteringene mine er helt anderledes nå som vi har Ella Victoria og akkurat i dag var det barnetog med barnehagen som var det viktigste, ikke rydding i her hjemme. Det var en glede å se hvor spennende Ella Victoria syntes det var med tog, musikken og korpset, det gikk rett hjem. Nå får jeg vel sikkert et korps-barn!

IMG_9982BLOGG

Men om huset ikke er helt i orden, så slipper jeg i alle fall tankene om hva jeg skal ha på meg og jeg vet at jeg slipper å fryse. Bare det er en befrielse og ekstra deilig å tenke på. På dagen skal jeg ha på den flotte hundreårsdrakten min fra Eva Lie Design. Det gleder jeg meg veldig til. I fjor var det strålende sol, men i år ser det ut som det blir oppholdt men ganske så kjølig. Da er det godt å vite at jeg har et antrekk som både er fint og varmt.

IMG_9979blogg

Litt har jeg lært etter to år, så her er det to antrekk klare til mini i morgen. Den første kjolen håper jeg holder halve dagen. For mye sier du? Med is, pølser og annet vet jeg at det fort går galt og det er ikke gøy å gå rundt i vått tøy om ulykken er ute. Fin regnjakke og gummistøvler blir også pakket, bare i tilfelle.

IMG_9976RBLOGG

Siden jeg ikke går glipp av en anledning til å glamme seg opp litt ekstra, skifter jeg nok glatt til en kjole på kvelden når vi skal til venner på skalldyr og champagne. Ingenting er som å pynte seg litt ekstra når man først har muligheten.

Jeg vet at mange ikke har det like enkelt på en dag som denne, så sender noen varme tanker til alle dere ute:)

Gratulerer med dagen til dere alle kjære lesere, håper den blir fin!