Seks tips for gode treningsrutiner

Silje Pedersen, oktober 12, 2016 6:05 am //

_mg_8212

Når man snakker om trening med venner og bekjente, er det ofte tidsklemma som gjør at de fleste dropper de faste treningsrutinene. Og ja, det er nettopp de fast rutinene som gjør at du ofte gjennomfører! Du trenger verken et dyrt treningsstudio eller mye utstyr, trikset er å finne en fysisk aktivitet du faktisk liker å gjøre.  Da er det mye større sjans for at du holder deg til rutinene dine.

Ha det moro på trening

Finn noe du liker og gå for det. For meg er det en blanding av dans og vekter, bodysculpting eller Barre. Youtube har masse godbiter som du kan følge, helt gratis! Når jeg trenger å lufte hodet for alle negative tanker, er det ingenting som slår en tur i marka.

Dropp kaffedaten og møtes på trening

Altfor mange ganger velger vi den letteste utveien, men det blir det ingen gode resultater av. Treningen gjør seg ikke selv, du må gjøre en innsats for å oppnå dine resultater. Dropp kaffe eller vindaten med venninnen og ta dere en treningsrunde isteden. Møtes og ta en morsom time eller en runde i naturen. Dere kan heie hverandre frem og fungere som sperringspartnere. Dere får pratet sammen og garantert like morsomt!

_mg_8261

Prioriteringer

Jeg bruker Google-calender til det meste og treningen blir alltid satt opp og planlagt for uken. Det er ikke alltid jeg klarer alt jeg har planlagt, men jeg prøver å holde meg så godt jeg kan til planen. Kommer det opp et event eller møte, flytter jeg treningen til morgen/kveld eller til nød en annen dag. Det føles så godt å krysse av for at treningen er gjennomført!

Tren i helgene

Jeg vet at mange vil ha helgene fri. Men er det ikke befriende å få inn en time eller to i løpet av helgen, så du er full av energi når uken kommer? Kanskje du kan ta barna med på noe fysisk eller ta deg en runde mens mini sover. Jeg lover at du faktisk ikke vil savne den timen du satt på rompa isteden for å trene.

Personlig trener

Her jeg selv delt i midten. Jeg har trent med fantastiske trenere som har gitt kjemperesultater og andre der jeg følte alle pengene gikk rett i dass. Det var noe av det sureste jeg har vært med på (et eget innlegg kanskje?) Det handler så mye om å finne den rette for deg, både når det gjelder motivasjon, teknikk og enighet om mål og resultater.

Smart motivasjon

For meg er det flere ting som hjelper. Gjør alltid klar gymbagen dagen før. Ha fresht treningstøy i farger som gjør det positivt og gøy å trene. Spilleliste som setter opp pulsen, hello Beyoncé, Kiara, Rihanna og David Guetta. Works like a charm every time!

_mg_8242_edited-1

//Jakke fra Superdry//Topp H&M//Tights Röhnisch//Sko Adidas//Urbanista Headphones, sponset//