Se mer våken ut på 1-2-3

Silje Pedersen, oktober 30, 2015 6:44 am //

IMG_5378

Med en liten baby som ikke alltid sover natten igjennom, blir det ikke alltid den skjønnhetssøvnen jeg skulle ønske meg. Det samme gjelder etter en uke med jetlag for både liten og stor. Men da er det veldig fint å kunne jukse litt så man ser litt mer våken ut. Her er tre tips jeg sverger til:

Vichy Aqualia Thermal roll on er en gammel favoritt jeg har brukt i mange år. Den er kjølende og roer ned hovne øyne.

Et annet triks jeg har lært av makeupartistene, er å ramme inn øyet på våtlinjen med en hvit eller lys eyeliner. Det åpner opp øynene og gjør at du ser mer våken ut.

YSL Touche Éclat kjenner sikkert de fleste til, en ekte tryllepen som jukser vekk slitne skygger. Et par strategiske strøk med denne, og du ser garantert forskjell. Jeg legger den både rundt øynene, langs nesen og gjerne over overleppen.

Voila! Mer våken på et blunk. Har du noen favoritter du sverger til?