Romantiske vintereventyr

Silje Pedersen, oktober 25, 2016 7:01 am // ,

_mg_9406

Det er få dufter som treffer skikkelig, men når de gjør det kan det være kjærligheten ved første duft. Noen dufter bare tar deg med på en reise fra første sekund, med forførende noter av sensuelle og blomstrende toner. Når jeg har på denne, spør «alle» rundt meg hva det dufter.

img_0440

Viktor & Rolf Flowerbomb har vært en av mine favoritter i mange år og hver gang jeg tar den på, fører den meg tilbake til minnerike turer til både Paris og Amsterdam. Der har både magiske motevisninger, designerkaker og møter med den eksentriske designerduoen stått på menyen. _mg_9405

Hvert år svinger duoen med sin designmagi og i år har flakongen fått en frostet blomst med glittrende blader. Ikonisk og feminin, denne duften tar deg med på en reise i en romantisk vinterhage. Som alltid så kommer den i et begrenset opplag, så er et lite gavetips enten til deg selv eller noen andre. Pluss at den er ganske så lekker på baderomshyllen.

Om du ikke har luktet på Flowerbomb, så synes jeg du skal ta turen innom et parfymeri og kjenne på denne duften. Absolutt verdt en liten sniff!

img_9949