Red & Green Gucci

Silje Pedersen, november 14, 2016 6:24 am // ,

siljeg

Hei mandag!

Denne helgen gikk jammen meg fort. Selv om vi i utgangspunktet ikke hadde så mange planer, så ble det både to hyggelige middager og feiring av 60-årsdag med familie. Gleder meg til en ny uke med flere spennende møter, shoppingkveld med Lee (meld deg på her), tur til Stavanger og masse annet moro!

siljep3

Her er vi alltid tidlig oppe og helst ute i god tid, for jeg hater stress og tidspress. Jeg kan ikke tenke meg noe værre en å starte dagen med stress, her tar vi oss alltid tid til både dans og moro på morgenkvisten. Det setter garantert en god tone for dagen.

Nå skal jeg nyte min faste rutine med 10 minutter egentid, god kaffe og gjøre meg klar for dagens første møte. Liker den røffe, men allikevel klassiske stilen på klokken med den karakteristiske remmen i rødt og grønt. Denne klokken er et blikkfang i antrekket, den er anderledes, uten å være prangende.

Visste du at mønsteret med grønt og rødt stammer fra det stripede mønsteret brukt til britisk hesteridning? Jeg har lenge hatt lyst til å besøke Gucci-museumet i Firenze, men etter at jeg ble ambassadør for klokkene står det nok enda litt høyere oppe på ønskelisten. Mye spennende historie og et must om du skal en tur og er interessert i mote. Les mer her.

Ha en nydelig dag, da dere!

Foto: Tine Monsen

silje