Pumpkin Patch

Silje Pedersen, oktober 25, 2015 5:26 am // ,

IMG_0509

De fleste enten elsker eller hater de amerikanske tradisjonene. Jeg har to favoritter og det er Halloween og Thanksgiving. Mulig det er fordi jeg har så mange gode minner knyttet til begge. Vi har vært på mange morsomme Halloween-fester, men denne gangen blir det jo litt anderledes med en liten baby på tur.

IMG_0543 (1)

Derfor tenkte vi det kunne være morsomt å dra til en Pumpkin Patch, altså en gård fylt med gresskar, dyr og masse morro for barna. Ikke det at jeg tror Ella Victoria skjønte så mye av det, så kanskje var det mest for oss voksne? Forhåpentligvis vil hun synes det er morsomt å se på bildene når hun blir eldre.

IMG_0377

Jeg elsker omtrent alt som smaker og dufter gresskar, så å reise hit i oktober er midt i blinken. Pai, kaffe, muffins, pannekaker. You name it, they have it! And it is sooo good.

IMG_0580

White is the new orange.

IMG_0376

Hadde tenkt til å ha på meg boots for å passe helt inn, men i 27 varmegrader måtte de få lov til å bli hjemme.

IMG_0562

There are two american traditions that I love, and those are Halloween and Thanksgiving. I have so many fond memories throughout the years from when we were students here. And visiting a Pumpkin Patch has been on my wishlisht forever, since I love everything with pumpkin flavor and scent. I keep saying its for Ella Victoria, but who am I kidding, it is mostly for my own benefit:)

//T-shirt and denim H&M//Sunglasses Dolce & Gabbana//Hat Maison Scotch//Ballerinas Aldo//