Pop of red

Pop of red

B3EFBD36-CD55-47EA-A5DC-9DF94A26C8D9

Jeg er på ingen måte en person som elsker å pynte med rødt hjemme til jul. Litt rødt sniker seg inn her og der, men hjemme hos oss går det mest i grønt, rosa, lilla, sølv og svart. Da jeg var liten var det mye forskjellig, men rødt var alltid en av hovedfargene. Kanskje fikk jeg en liten overdose?

Men når det gjelder å spe på med litt rødt på antrekkene i desember så er jeg all inn. Jeg elsker en god dose rødt og kanskje spesielt den røde Chanel-vesken min. Den + litt rød neglelakk og det er enkelt å ta seg rett fra jobb til fest om du for eksempel går for et svart antrekk.

Sol i desember dere! Så herlig sier bare jeg. Akkurat dette bildet tok jeg for en liten uke siden, men solen i dag varmet også godt i kinnene. Her hjemme er vi hardt rammet av sykdom, men prøver bare å gjøre det beste ut av det. Trekker en vinner av Babor-kalenderen ikveld, så gøy at det var så mange som deltok i konkurransen. Og dere, jeg har flere desember overraskelser på lager❤️Nyt kvelden!

Silje Pedersen

4 thoughts on “Pop of red

  1. Gleder meg til vinneren annonseres! 🙂 For noen år siden likte jeg godt rødt hjemme til jul. Men nå går det i mest hvit, sølv, og bruntoner. Hadde vært så koselig med noen bilder fra hjemmet ditt, pyntet til jul 🙂
    Likte veldig godt antrekket ditt, kan jeg spørre hvor kåpen kommer fra? Ha en kos førjulstid med familien din 🙂

    1. Så hyggelig, Ranveig:) Det skal jeg prøve å få til. Akkurat nå ligger vi alle rett ut med sykdom istedenfor å reise på planlagt ferie, ikke så spennende. Håper det går raskt over:) Kåpen er fra 2nndday:)

  2. God bedring til dere alle. Forkjølelsen herjer her og, gått i ett siden barnehagestart for poden i august.
    Forøvrig kan jeg også sterke anbefale Hairport. Har gått til Iris på Sagene, som nå er på St.Hanshaugen. Det vil si, jeg har gått til Iris i 16 år, og det er fordi hun er så veldig dyktig!

    1. Tusen takk, Sonja:) Ja, det svinger jo sånn med disse barnehagesykdommene, men håper det går over snart. Wow, det var imponerende! Har gått til Hairport i to år nå og er også veldig fornøyd. Føler de er flinke på både ris og ros. Ønsker deg og dine en fin førjulstid:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.