Pop-up lakkbar

Silje Pedersen, september 9, 2015 3:41 pm //

IMG_3868

IMG_3630

IMG_3907

Det er ingen hverdagskost for en småbarnsmamma å få lagt manikyr, så da anledningen bød seg tidligere denne uken, var jeg ikke akkurat vond å be! Da jeg bodde i LA, fikk jeg lagt manikyr en gang i uken (selv som student), men da kostet det også rundt 50 kroner. De siste årene har jeg blitt ganske så flink til å legge lakken selv, og elsker å eksperimentere med farger og morsomme effekter som glitter og annet stæsj.

Min venninne Camilla Pihl lanserte sine favoritter for Essie på mandag, og feiret med pop-up lakkbar, cupcakes og kaker. Vi dro innom og prinsessen sov akkurat nok til at lakken tørket, og med det mener jeg virkelig akkurat (!!). Jeg valgte Spin the Bottle, som er en ganske perfekt beige farge og fikk penslet på et lite strøk med Bordeaux på to negler for en kul effekt.

Et lite tips fra meg til deg om du skal legge lakk, er å gjøre det sent på kvelden før de legger deg. Først underlakk, så to lag med lakk og gjerne en hurtigtørkende overlakk. Da får jeg som regel manikyren til å vare en hel uke.

I love to get a manicure, but with a little one in the house it is not exactely a priority these days. But when she fell asleep just before my friends launch of her new favorite polishes for Essie, I jumped at the opportunity to get my nails done. Pure luxury for a mum these days!

Foto: Frederic Esnault for Camilla Pihl