Personal shopper: Skinnbukser

Silje Pedersen, januar 26, 2016 11:14 am // , ,

2015_12_10_MoteSilje1-449-Edit

Den rette skinnbuksen kan være som smør på lårene. Den sitter som støpt og du strekker deg like gjerne etter som favorittjeansen. Du og skinnbuksen er bestevenner, den kan gjøre et antrekk klassisk eller rocka på et øyeblikk. En god skinnbukse koster litt, men er vel verdt investeringen hvis du kan ha glede av den i årevis.

2015_12_10_MoteSilje1-429-Edit

Mange spør om de kan bruke skinnbukser når de er 40 og svaret mitt er alltid: JA! Noen av de råeste damene jeg kjenner bruker skinnbukser både på jobb og til fest. Et annet spørsmål jeg har fått mye er om jeg kan gi direkte lenker til plaggene eller alternativer til det jeg har på meg i innleggene. Jobben min er jo å holde meg oppdatert med hva som er i butikkene eller kommer, så fra nå av kommer jeg til å ha direkte forslag i innleggene. Litt som din egen personal shopper.

2015_12_10_MoteSilje1-534-Edit

Disse skinnbuksene er fra Gestuz fra Kiman på Paleet og er så utrolig fine. De er fra i fjor, men jeg tror denne modellen går igjen nesten hver sesong. Har også sett på disse for våren, som er en lignende modell i ankellengde. Finn ut om du vil ha en helt klassisk modell, eller en med mer tøffe detaljer. Boyfriendstilen er også fortsatt superhot. Glidelåser gjør stilen fort røffere.

2015_12_10_MoteSilje1-488-Edit

Som jeg drømmer om vår når jeg ser tilbake på disse bildene tatt i Santa Monica. Gleder meg veldig til bare veier og mer sol kjenner jeg.

2015_12_10_MoteSilje1-516-Edit

//Leather pants Gestuz from Kiman Woman Paleet//Sweater and Beanie Banana Republic//Vintage denim jacket Ralph Lauren//Handbag Chanel Wallet on chain//Sponsede boots Camilla Pihl for Bianco//

 

Foto: Felicia Lasala