Den perfekte lyse glossen

Silje Pedersen, mai 29, 2016 5:44 pm // ,

IMG_0671

I hverdagen liker jeg helst å ha litt fokus på øyne og ganske naturlige lepper. Det gjør at jeg alltid er på jakt etter den perfekte lyserosa eller beige glossen. Det finnes haugevis av varianter, men for meg er både farge, tekstur, smak (ja, du får jo ofte litt innenfor selv om man ikke ønsker), men også holdbarhet viktig. Alle disse fire er gode varianter som jeg varierer i mellom. Alle har sine positive og negative sider, men er like lekre i vesken.

IMG_0662

Marc by Marc Jacobs Moonglow er min absolutte favoritt på både farge, konsistens og holdbarhet. Drøy er den også. Dessverre er den kun å få kjøpt på Sephora og og feks. Nordstroms, Harrods osv. så den er ikke lett tilgjengelig. Den har også en ganske stiv pris, men er drøy i bruk.

En god nummer to er Monsoon Sheer Contessa. Den har også fin farge, konsistens og holdbarhet. Denne har også litt shimmer i seg. Også drøy i bruk.

Estelle & Thild Blossom Beige er en ny favoritt og har en nydelige farge. Ser mørkere ut enn den er på selve leppene. Dessverre ikke så god på holdbarheten. Her må det påføres litt oftere enn jeg vanligvis ønsker.

Lancôme 387 er veldig fin i fargen, men har en mer rosatone i glossen enn de andre. Sitter godt, men har også litt shimmer i seg. Noe jeg vanligvis ikke er så veldig fan av, men litt synes er ok.

Del gjerne din beige eller lys rosa favoritt i kommentarfeltet. Er alltid på jakt etter nye favoritter!

Følg meg gjerne på Facebook her og Snapchat: silje-pedersen