Paris om en liten uke

Silje Pedersen, juni 3, 2016 8:30 am //

MG_99441

Om en liten uke setter jeg kursen mot Paris med en venninne. Gleder meg til late dager i storbyen, litt shopping, drikke vin på de mange herlige uteplassene, spa og bare være på skikkelig venninnetur!

Har allerede flere nye steder på listen som jeg har lyst til å dra innom (og noen gamle favoritter), men tar gjerne i mot tips om dere har noen? Det blir ofte til at vi besøker mange av de samme stedene, da vi ofte bor i de områdene vi kjenner best. Men nå skal vi bo på et nytt spahotell, så det gleder jeg meg veldig til.

Ønsker dere en fantastisk helg når den kommer og nyt varmen! Her er det litt unntakstilstand med minsten i varmen. Det går i vannmelon til frokost og håper på å dra å bade litt utpå dagen for å få litt nedkjøling.