På min leselisten denne uken

Silje Pedersen, august 3, 2016 9:23 pm //

 

IMG_8494

Døgnet har ikke nok timer til å følge med på alt som skal skje, men rekker i alle fall et par runder med forskjellige artikler som både morgenrutine og etter at minsten er i seng. Her er et par ting jeg følger med på denne uken:

Jeg var uten tvil en av de som satt klistret til skjermen og så på både The Hills og The City, så en reunion og litt steamy avsløringer tenker jeg kan bli ganske så festlig. The Hills Reunion? Sign me up!

Bli mer effektiv om morgenen og dagen + få bedre søvnrutiner, ja takk!

Hva slags type mamma er du? Som tvilling er jeg visst blant annet kreativ og utålmodig. Hva er du?

Har du sett denne? «When they go low, we go high». Viktig å tenke over hva man sier til seg selv og barna sine. Love it!

Vurderer å shoppe denne kjolen. Helt fantastisk nydelig…..

Skal du snart til New York? Les disse restaurantanbefalingene