På jakt etter sommerkjolen

Silje Pedersen, april 25, 2016 3:03 pm //

113_dca1b1b03b-juni-summerfield-1-big

Jeg er den første til å innrømme det, jeg er på en evig jakt på den perfekte sommerkjolen. Det er en maxikjole med sommerlig eller tropisk mønster, gjerne med splitt på siden eller foran, litt ermer og muligens knyting i livet. Den må også være lang nok til å tåle både flate sandaler og høye hæler.

Jeg elsker lange, flagrende sommerkjoler og kaftaner. De er geniale sommerplagg som går fra hverdags til fest på et blunk med kun bytte av sko. De er også veldig komfortable og flatterende for ulike kroppsfasonger.

Når jeg har funnet sommerens variant, bor jeg (litt overdrevent) omtrent i denne hele sommeren. Min erfaring er at du kan finne like mange fine rimeligere varianter som dyre. Et lite tips er å se på stoffet, personlig holder jeg meg unna polyester, siden det blir veldig varmt og klamt. Silke og bomull er mye bedre i sommervarmen. Denne herligheten fant jeg her og den var så lekker at jeg bare måtte dele, vurderer sterkt å klikke meg hjem denne kjolen….