Oui Oui, en torsdag i Paris

Silje Pedersen, mars 9, 2013 3:26 pm // ,

GG753m1OQVea0dAAcCm20ALRxqDnFQRGjmmSyOi5128,wWjJdwNP9_erauBCtDg0LispHeEFLXJfegSBSUmfS9s

EEKaaUNRqneDRVRXTcS3b_FTtW2Z7ckT9UlKOorfeoM,h_wYY6TBtoQDYTUBD-HDARkOewu8xkge33vQ2nkulu4,DXtsSL4jWnUn7vXgnpYYwPsAPMV8RdA6goUrj2J6Kb8

 

mzFRG8o6ViZ1cdQ__YTiIBZIPpYb2wcC9KXeduGgDgY,O1tsgMwN1X1fHU3yCCM9b1yNF7L8EWe4-zbOcq2Atdg

yCNVdbdnBZ5jIe1_SCX6vR9N6nNfMjJ96EmTVJdA_P4,uEuF6E-2CnQ_7XokT1D6HFhHiU8gAr8ehWlvMXNRSXY,9tqKVPoVM9dPwfIBzMgQHaejc-LHl0OLN6PdTjsXT38

Dere begynner muligens å bli lei den grønne jakken min, men den holdt meg varm og fashionabel under kalde dager i Paris. Synes også den er fin i kombinasjon med den fuksia Céline-vesken, som er en av mine tidligere Paris-investeringer. Skal du til storbyen i løpet av våren, anbefaler jeg en middag eller lunch på Le First på The Westin, utrolig god mat, drikke og atmosfære. Også perfekt til avslappning mellom shoppingslagene hos feks Colette, Zadig & Voltaire og Balenciaga. Når det gjelder hotell, er dette en av mine favoritter (og ikke så dyrt) og der vi bodde nå sist. Like ved Galeries Lafayette og Printemps.

Dere som følger meg på Instagram @motesilje, vet at jeg absolutt ikke glemte den internasjonale kvinnedagen i går. Dessverre tok tidsklemma meg (slik som skjer for mange av oss i vår travle hverdag), så det ble ingen blogging på akkurat dette temaet. Dog vil jeg si at jeg er stolt og takknemlig til min mor og alle andre mødre for den veien de har banet for alle oss kvinner i dag. Selv om det den gang var vanlig å gå i tog (noe mange fortsatt gjør), så tror jeg at dagen kan markeres på mange forskjellige måter. Bevisstheten ved å være kvinne, løfte frem andre, deg selv og jobbe for det du tror på, er ikke bare noe som reflekteres over denne dagen i året, men til stadighet, i alle fall i min verden. Det slår meg også ofte hvor godt vi har det her hjemme (men det er selvfølgelig forbedringspotensiale på en god del områder) og derfor gikk mange tanker i går til kvinner rundt om i hele verden. Ikke alle er like heldige som oss og har mulighet til å ta de valgene de ønsker. I tillegg så må jeg også nevne at jeg er utrolig stolt at å jobbe for KK, som har fulgt norske kvinner i hele 139 år! Les mer om dette på sjefens blogg om historisk girlpower. Ha en herlig helg!

Antrekk: Jakke fra J Crew, denim fra Never Denim, pumps fra Aldo (fjorårets), t-skjorte fra La Redoute, veske fra Céline.

Foto: Sara Johannessen