Oslo Runway dag 1

Silje Pedersen, februar 9, 2016 10:46 pm //

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Startet dagen med en hyggelig frokost hos Zalando med masse kjentfolk og Espen som alltid er like blid og full av spillopper. Han her klarer alltid å få frem smil og humor i lange baner og det trengs spesielt etter mange dager med sykt barn og lange våkenetter. Gi meg kaffe intravenøst sier nå bare jeg:)

DSC_0785

Ble snappet av streetstylefotografen David Nyanzi utenfor Operaen før første visning som var Moods of Norway. Nydelig blåtoner i dette antrekket.

IMG_1255

Husk å følge meg på Snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje for flere oppdateringer, får ikke alltid tatt bilder av alt til blogg, selv om intensjonene alltid er gode.

antrekk_oslo_runway_6_of_8-1899243-9-1455036319850

Alltid hyggelig å møte kjentfolk og inspirerende damer som Tine og Benedicte.

IMG_7462

Veronica B. Vallenes var neste visning ut og hun skuffer aldri. Det er mye klassiske plagg, men veldig brukervennlig, elegant og sofistikert. Veldig hyggelig at hun velger å vise igjen i Norge etter å ha hatt base og visninger i København i såpass mange år.

IMG_7477

Avsluttet dagen med intervju med TV2 om levedyktigheten for norsk mote og Oslo Runway. Hadde også med Ella Victoria på siste visning da jeg ikke lenger hadde barnevakt. Det gikk overraskende fint, hun synes det var sånn passe underholdende med musikk og damer på catwalken.

Invitert av Zalando til event.

Kåpe lånt fra Filippa K//Genser Gina Tricot//Denim Never Denim//Boots //Veske Chanel//

Fotonr 2 David Nyanzi