Økologisk favoritt for liten og stor

Silje Pedersen, november 8, 2015 8:01 am // ,

IMG_1485

Det er få ting som er så mykt og lukter så godt som huden til en liten baby. Etter at jeg ble mamma har jeg blitt mye mer opptatt av hvilke skjønnhetsprodukter jeg bruker selv og hva de innholder.

Men det er selvfølgelig babyprodukter jeg vier mest oppmerksomhet, og spesielt her i USA. Estelle & Thild er et svensk merke som jeg fikk øynene opp for en stund tilbake og de har mye bra til både liten og stor. Alt til baby er organisk og luktfritt. Oljen gjør huden enda mykere og er spesielt god å bruke etter at Ella Victoria har vært flere runder i bassenget.

IMG_1457

Facial toner med svart elderflower er min favoritt. Det er så mange tonere som tørker ut huden, men denne synes jeg er forfriskende. Har dere noen babyprodukter å anbefale?

Theres nothing like the smell and the soft skin of a little baby, or what? I had heard so many positive things about the Swedish brand Estelle & Child, so was excited to try it out. All products are organic- and scent free for baby. I really like the oil, perfect after being in the swimmingpool all day long.

Jeg gjør oppmerksom på at jeg har fått testet produktene gjennom redaksjonen KK/HENNE.