Nytt i garderoben

Nytt i garderoben

IMG_4984b

Pink it is!

Dere vet jo at jeg er glad i farger og rosa er favoritten enten den er hot pink eller lyserosa. Det har alltid vært “min” farge og selv om jeg kan pauser, så ender jeg alltid opp med å komme tilbake til noen av de rosa favorittene mine.

IMG_4982b

Etter en tannlegetime tidligere denne uken gikk jeg en tur innom Høyer og da stod den plutselig der på salg. Og denne vesken fra Loewe stod det navnet mitt på! Den tikket alle bokser hos meg, akkurat passe størrelse, morsom design og herlig farge. En liten fargeklatt som jeg skal ha mye moro sammen med i disse grå ukene før våren viser seg. Et aldri så lite (eh stort) spontan kjøp!

IMG_4985b

Jeg vet mange skyr unna rosa fordi de synes det blir for søtt. Min erfaring er at det blir helt etter hva du styler fargen sammen med. Gleder meg til å bruke vesken med en limegrønn jakke jeg fant på Fretex, det blir vårfresht. Denne vesken er jo ganske spesiell, men allerede etter bare en dag har jeg fått så mange hyggelige komplimenter for den. Den kan brukes på mange måter og et must med skulderrem for en mamma som alltid er på farten og trenger hendene fri.

IMG_4924_edited-2

Husk at en aksentfarge for deg kan være basisfarge for en annen. Selv bruker jeg ofte rosa som basisfarge.

IMG_4981b

Antrekk: Kåpe gammel fra       , Genser fra KappAhl, skjerf fra Acne, jeans fra Ellos, boots fra Eurosko (gamle) og ny veske fra Loewe.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *