Den nye Chanel-butikken i Stockholm

Silje Pedersen, mai 31, 2016 6:01 am // ,

IMG_0494

Den første Chanel-butikken i Skandinavia er uten tvil verdt et besøk. Den eksklusive butikken ligger i Birger Jarlsgatan, med naboer som Prada, Louis Vuitton og Nathalie Schuterman. Som alle de andre butikkene, så har den blitt designet av New York-arkitekten Peter Marino.

IMG_0496

Sofistikert og elegant er stikkord for butikken som er inspirert av Coco Chanel sin leilighet på 31 Rue Chambon. Utvalget av vesker er stort, her finner du det meste fra de klassiske 2.55 og Boy, til de nyeste sommerveskene i herlige farger. Lommebøker, smykker, skjerf, klokker og parfyme, her finner du det meste.

IMG_0503

Butikken består av flere åpne rom. Den første huser de ikoniske veskene og annet tilbehør. Innenfor dette rommet finner du det store skorommet, som har fått navnet Shoe Salon. I det tilhørende rommet henger Ready-to-Wear-kolleksjonen.

Om du skal turen innom, så beregn god tid. Det er som i de andre Chanel-butikkene en liste for å bli ekspedert og få se på varene. Med den økende populariteten blir det lett ganske mange på liste og det kan ta en stund før du får hjelp. Så tar du turen, så ha dette i bakhodet. Men turen og den flotte butikken, den er absolutt verdt ventingen.

IMG_0504