Nesten som en hold-in

Silje Pedersen, januar 19, 2017 7:42 am //

IMG_4738b

Hei torsdag!

Dere har muligens fått med dere at både bukse og skjørtelivene kryper oppover denne våren. Dette er jo veldig gledelige nyheter, ofte har man jo gjerne litt på magen man gjerne vil kamuflere. Et skjørt med litt høyere liv gjør fort at du ser både slankere og høyere ut. Det fungerer rett og slett som en liten hold-in. Vinn-vinn!

En annen ting er selve skjørtelengden, jeg merker at jeg blir mer kresen på dette jo eldre jeg blir.

IMG_4742b

På tirsdag var jeg på en lunch på Grand Hotel og synes det var deilig å kunne ta på seg litt høye hæler og et skjørt. Det å bruke mer skjørt i hverdagen står absolutt oppe på listen, jeg synes bare (som sikkert mange andre) at det er så kjipt med disse strømpebuksene. Men må man, så må man. Mange som spør om hvilke jeg bruker og jeg kjøper ofte 60denier hos H&M. De synes jeg er akkurat passe tykke, varme og fine til boots som her.

Ønsker dere alle en fin dag!

IMG_4741b

//Jakke Never Denim/Bik Bok//Genser Gina Tricot//Skjørt H&M//Veske Céline//Boots Zara//