Neglelakk som sitter i to uker

Silje Pedersen, juni 8, 2016 7:31 am // ,

DSC_3949

Som mamma er det nesten alltid uten unntak liten tid til oss selv og egenpleie. Men jeg setter alltid av en kveld i uken der jeg kjører full egenpleie program, med alt fra ansikt til neglelakk. Dette skjer ofte på søndag eller mandag kveld etter mini sin leggetid, så er jeg klar for en ny uke.

Jeg er sånn litt over gjennomsnittet opptatt av neglelakk, det gjør noe med antrekket. Men det å legge lakk kan være tidkrevende. For meg er det helt essensielt at lakken sitter en hel uke, uten å flasse. Da må du være nøye og legge både under og overlakk. Men i mai fikk jeg teste en lakk som skulle vare i hele to uker (?!!?). Og da kun med to trinn (men jeg velger uansett alltid underlakk for å beskytte neglene mine). Essie Gel Couture lover å holde i to uker med den rette overlakken. Du skal få samme resultat som i salong. Nesten for godt til å være sant, eller hva? Jeg var i alle fall veldig skeptisk. Jeg løper jo mye etter en liten en, har hender i sandkassen og har faktisk mye sjauing på jobb som igjen gjør at det lett fliser opp lakken.

Men resultatet var ganske så bra og den varer lengre enn vanlig lakk. Faktisk så holdt lakken i 11 dager før den begynte å skalle. Perfekt for oss småbarnsmammaer og andre med liten tid, ikke sant? Lakken kommer i mange farger og her er alt fra mørke bærfarger til lyse varianter og deilige sommerfarger som fersken. Overlakken gir en ganske shiny finnish og utseende. På bildet har jeg fargen «Spool me over». Tips om du skal prøve lakken, er å legge to lag og virkelig vente en god stund etter påføring av overlakken, før du gjør noe annet. Først da får alt tørket godt inn og lakken sitter bedre.

Foto: Frøydis Geithus