Møter i regnet

Møter i regnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mannen min sier at jeg er altfor opptatt av været, ut må man uansett om det regner eller ikke. Og han har selvsagt helt rett. Men jeg har allikevel yr-appen klar som sjekkes både kveld og morgen. Det er bare enklere sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke så glad i å bli overrasket av været, det har skjedd meg en del ganger å havne midt i en byger uten paraply. Vått og kjipt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men prospektet ved å drasse med rundt en kjedelig paraply er heller ikke akkurat så spennende. Derfor har jeg funnet ut at paraplyen heller får bli en forlengelse av antrekket. En fin paraply kan være akkurat det tilbehøret du trenger for å fiffe opp antrekket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det gjelder store møter går jeg ofte for det helt klassiske, selv på sensommeren. Svart og hvitt går jeg aldri lei og dette er et sikt antrekk som fungerer uansett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vesken fra Céline får dere kanskje ikke sett så ofte, men den er en favoritt når jeg har masse møter. Den er en klassiker som jeg tror jeg ikke kommer til å gå lei med det første og den rommer blant annet kalender, litt sminke, øretelefoner, kamera og ikke minst en liten snack (har lavt blodsukker). Nå skal jeg en tur til Stockholm, følg meg gjerne på stories og snapchat: silje-pedersen

Og du, ha en fin dag i regnet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Antrekk: Blazer fra H&M//topp og jeans fra Lindex (gamle)// veske Céline//paraply fra Lovechild

 

Foto: Benedicthe Bjerke

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *