Møte med Donatella og mine favoritter

Silje Pedersen, november 10, 2011 6:37 pm //

Mine absolutte favoritter!! Dessverrre så er de show pieces og kommer ikke i kolleksjonen, men en god nummer to er de rosa eller sorte hælene i samme stil.

Trodde ikke jeg ville like mønstrene noe særlig, men denne kjolen var overraskende flott på catwalken og pressejentene i NY.

Rosa eller gult på julebordet? Disse tror jeg kommer til å gå unna.

Vakre Camilla Pihl falt pladask for denne rå skinnjakken.

Møtte blant annet Hilary Alexander fra The Daily Telegraph som fortalte meg om sitt vennskap med Gianni Versace. Hun ble ganske rørt da hun fortalte om Giannis siste visning og hva han hadde syntes om samarbeidet med H&M. Alexander er et levende moteleksikon, en fantastisk inspirerende kvinne som gjør at jeg vil pushe meg selv til å bli enda bedre. Silkeskjorten hennes er vintage Versace.

WOW!!! Jeg har bodd på mange hoteller i NY, men Dream Downtown tar kaka.

Margaretha van den Bosch og Donatella Versace snakket om kolleksjonen og samarbeidet.

Jeg har notatbøker fra hver eneste moteby jeg har besøkt i min karriere. Denne går inn i samlingen.

For bare et par timer siden satt jeg sammen med mange andre journalister, moteredaktører og blogger på toppen av hotellet og hørte på Donatella Versace og Margeretha van den Bosch snakke om kolleksjonen for H&M. Donatella ligner på mange måter på en tegneseriefigur med sitt ultrablonde hår, petite figur og italiensk-engelsk, var hun som tatt ut av en episode fra Simspons. Jeg møtte også Hilary Alexander, les hele intervjuet for KK her.

Ellers var det veldig gøy å få se plaggene up close and personal, det er alltid spennende å se om de kan leve opp til det du ser på catwalken. Skinnet i jakkene er veldig mykt og lekkert, mønstrene helt over the top, mens kjolene er vel selve prototypen på partykjoler for de som vil pynte seg litt ekstra. Look out partypeople, tipper det blir maaaaange i like kjoler på julebord over hele landet!