Møt meg på torsdag

Silje Pedersen, desember 5, 2011 8:49 am //

Torsdag 8. desember håper jeg dere tar turen innom H&M på Karl Johan kl. 17. Da er det tid for konkurranse om min luke i julegavekalenderen, og dere kan vinne et antrekk jeg har plukket ut i butikken. Jeg kommer også til å gi stylingtips og svare på spørsmål. Oppgaven min var å plukke ut en førjusgave til besteveninnen som skal på julebord, men som ikke har noe å ha på. Dere kan også delta her på bloggen, ved å svare på følgende spørsmål. Hva ville dere gitt til en venninne som mente hun ikke hadde noe å ha på seg til julebordet? Legg igjen ditt svar i kommentarfeltet, så er du med i trekningen. Trekkes en vinner som ikke bor i Oslo, så sendes gaven i posten.

Gleder meg til å møte dere! Håper det er noen av dere som har mulighet til å ta turen innom i den hektiske førjulstiden.

Foto: Herman Dreyer for H&M. Var så heldig å få med meg stilsikre Alexander Norheim fra bloggen AX80 Alive på bildet, sjekk ut bloggen hans her.