Mønstermiks og dressbukser

Silje Pedersen, februar 9, 2016 6:30 am // ,

IMG_6853

Det er ikke alltid like lett å kle seg til Fashion Week og spesielt København har en tendens til å være ganske surt i februar. Og selv om jeg gjerne skulle løpt rundt i vårlige plagg og bare bein, så er det ikke så mye som er sexy med lungebetennelse. Til Baum und Pferdgarten visningen så fikk jeg låne denne fine blusen fra vårkolleksjonen. Den er så feminin og elegant med rysjedetaljer og blomstermønster.

IMG_6846

Jeg har også lett lenge etter de perfekte svarte dressbuksene med vide ben, så var veldig glad for å finne disse. De har også en lekker sløyfedetalj i livet. For ikke å snakke om den utrolig lekre vesken fra Gucci, blomstermønsteret på denne er helt nydelig. Selv om jeg kun har lånt denne, så vurderer jeg sterkt om den skal bli min…Og dere får unnskylde den skvisede puppen, sånn går det når man prater i telefonen og helt glemmer seg.

IMG_6860

Its not always easy to dress for Fashion Weeks. Although I want to dress very lightly and for Spring, its not cool to get a cold (which I have ended up doing way to much in the past). Love this blouse and the bag that I borowed for Baum und Pferdgarten show in Copenhagen last week.

/Blouse borrowed from Baum und Pferdgarten//Handbag borrowed from Gucci//Jacket from Twist & Tango//Pants Laredoute//Boots Bianco

Foto: Line Langmo