Mine New York-favoritter

Silje Pedersen, mars 20, 2012 10:43 am //

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker New York og Los Angeles, begge av forskjellige årsaker. New York er pulserende, energisk, livlig, magisk, romantisk og et shoppingemekka uten like. LA er laidback, solrikt, spennende, og byr på fantastisk vintage og secondhandshopping. I KK 11, får du mine aller beste tips til shopping, hotell, restauranter og opplevelser i New York, samt stylingråd for en urban weekendtur. I høst var jeg nemlig  to ganger i New York og på den siste turen, hadde vi shoot på noen av mine favorittsteder i byen. Klipp ut alle tipsene og ta de med deg neste gang du besøker den amerikanske storbyen. Kjenner jeg gjerne skulle vært på en aldri så liten tur igjen denne våren!

PS: Mini-Paris guide kommer også i løpet av uken.

Foto: Solveig Selj