Mine favorittjeans

Silje Pedersen, oktober 24, 2011 12:34 pm // ,

Jeg har flere favorittmerker (Current Elliott, J Brand, Seven for All Mankind, Acne), men akkurat nå er det faktisk modellen Kick fra Bik Bok som gjelder. Jeg har allerede tre par i forskjellige vasker i garderoben, men denne slitte varianten med hull på knærne var en god følgesvenn på vindfulle dager i Italia. Bare pass på å kjøpe buksene så de sitter som støpt (gjerne litt for små), for alle mine har viet seg ut 1-2 størrelser.

Det ble selvfølgelig også litt shopping under ferien, vi tok turen til The Mall, en shoppingoutlet som ligger ca 45 min fra Firenze. Her selger de blant annet Burberry, Prada, Ysl og Balenciaga til ca 60-70 avslag (forrige sesong). Var på jakt etter en Burberry trench, men de var utsolgt for den modellen jeg ønsket i min størrelse. Prøvde også en fantastisk jakke fra Balenciaga, men endte tilslutt opp med et par andre godbiter som dere får se litt senere.

Antrekk under vindfulle forhold: Genser fra Zara, jeans Kick fra Bik Bok, boots fra M, veske Stella McCartney, armbånd fra Syster P hos Høyer Byporten, solbriller Marc Jacobs og skjerf fra By Malene Birger.