– Men jeg kler ikke det

– Men jeg kler ikke det

IMG_9656b

Er kanskje noe av det jeg hører aller mest når jeg er ute å jobber som moteekspert og personlig shopper. Mange har fått det får seg at det er noe de absolutt ikke kler, også vil de heller ikke prøve det. Men om jeg får de til å ombestemme seg og prøver noe utenfor boksen som de kler, så er det så morsomt å se hvordan de reagerer.

Det er klart ikke alle kler den eller den trenden, men det skal vanskelig gjøres å for eksempel ekskludere seg selv fra hele blomstermønstertrenden. Man kan enten kle en bohemsk lang kjole, eller velge litt broderi på jeans, veske eller sko for en snerten detalj. At man ikke liker blomstermønster er en helt annen ting, da er det bare å styre unna.

Men litt av moroa med klær er faktisk å prøve nye ting. Det er gøy å se hvordan et menneske forandrer seg og umiddelbart får ny selvtillitt med de riktige plaggene. Enten den personen skal på et jobbintervju eller bare trenger å freshe opp garderoben for våren. Ofte skal det så lite til, og det gir meg enorm glede å se hvordan kvinner blir mer selvsikre, rettere i ryggen og snakker litt høyere når de føler seg vel.

Ofte kommer også kortet om at man har et par kilo for mye her eller der. Det slår ikke feil, alle har noe de er misfornøyde med, enten det er vekt, cellulitter, tygge legger eller store pupper. Og jeg har møtt modeller med så mye cellullitter at de ikke tør å gå på stranden på privaten, så det er nesten ingen untak. Men da synes jeg det er så viktig å fokusere på det du faktisk kler og som fremhever det du liker best ved deg selv. Livet er for kort til noe annet. Husk på det neste gang du står i prøverommet.

Ha en fin tirsdag!

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *