Mål for 2016

Silje Pedersen, januar 3, 2016 11:14 pm //

IMG_3538

Jeg er ikke så glad i nyttårsforsetter, de har en tendens til å bli veldig ambisiøse og vanskelig å gjennomføre. Men jeg liker å sette meg spesifikke mål for et nytt år. Her er noen av de jeg har fått ned på blokken så langt, men er langt ifra ferdig med listen.

Le mer! Det er noe i at en god latter forlenger livet.

Være mer raus med meg selv. Ofte er det slik at det negative får for mye oppmerksomhet og det er ikke noe jeg ønsker å videreføre til min datter.

Mer trening i hverdagen. Trening gir overskudd, mindre plager og rett og slett mer energi!

Skape mer spennende innhold til bloggen. Jeg jobber med ulike prosjekter, men er foreksempel video med mote og skjønnhetstips noe dere ønsker?

Lære å slå av i helgene og på kveldene. Jeg vil være tilstede for datteren min og mannen min og nyte de små øyeblikkene. Selv om jeg elsker det jeg jobber med, så er det viktig å unne seg pauser

Lese minst en bok i måneden. Jeg er en lesehest, men det siste året har det naturlig nok blitt mest bildebok-lesing og nattasanger for datteren min. Nå fikk jeg lest denne sist uke, og om du følger meg på snapchat: motesilje.com så vet du at den var umulig å legge fra seg.

Mer egentid. Alle som har små barn vet at dagene bare flyter over i hverandre. Men jeg vet at jeg blir en enda bedre mamma om jeg også får tid til å fokusere på mine prosjekter. Happy mum, happy life!

Har dere noen nyttårsforsetter eller spesifikke mål for 2016?