Lurer du på hva jeg har i gymbaggen?

Silje Pedersen, oktober 5, 2016 8:40 am //

_mg_8182_edited-1

God onsdag!

Håper dere har en fin uke så langt. Her er jeg såvidt tilbake i treningsform etter en lang forkjølelse som ikke ville slippe taket. Men nå tror jeg endelig at det er tid for de vanlig treningsrutinene igjen. Jeg er en  person som får veldig mye overskudd av trening, så jeg passer på å prioritere fysisk bevegelse så mye som mulig.

Etter at jeg ble mamma, så er det ikke alltid like enkelt å få til like mye egentid, men når jeg har mulighet så prøver jeg å slenge på meg treningstøyet istedenfor å sette meg rett ned med en kaffe. Jeg har faktisk funnet ut at det gir meg mer energi og overskudd hele dagen en den vanlige dosen med koffein! Noen som føler det samme?

Jeg får mange spørsmål på Instastories og Snapchat (silje-pedersen) om treningsrutiner og tips, så jeg føler det er like greit med et ukentlig innlegg på bloggen der jeg tar opp spørsmålene deres. Legg gjerne også igjen her i kommentarfeltet, det blir jeg veldig glad for! I tillegg synes jeg det selv er gøy å dele både trening og treningstøy, siden jeg synes det er en såpass stor del av pakka. Etter å ha bodd i California i mange år, er jeg den første til å innrømme at jeg nok er litt mer glam enn andre, selv om jeg aldri har på sminke når jeg drar ut på en powerwalk. Om du ønsker å se hva jeg trener akkurat nå + hva jeg har i gymbagen, så synes jeg du skal klikke her og besøke monicaoien.no