Luke 9: Vinn smykker fra by CRY

Silje Pedersen, desember 9, 2016 6:09 am // ,

img_3491-1

Det er ikke så lenge siden jeg fikk øynene opp for det norske smykkemerket by CRY. De har veldig mye lekkert av både kjeder, armbånd, ringer og øredobber.

img_3635

img_3635

by CRY er inspirert av naturen med den vakre stjernehimmelen, kjærlighet og det yrende liv i Oslo. Jeg bare elsker slagetordet deres: «Cause fabulous doesn’t wait for friday«! Det meste av livet skjer i hverdagen, ikke sant?

img_3502

Når jeg er på ferie som nå, er det så greit å kun ha et par enkle armbånd i sterke farger som gir litt ekstra, uansett om man bare ligger i bikinien, eller har på seg en sommerkjole. De jeg har på meg her er de fargerike armbåndene med Toho og Miyuki perler.

Lekker statementring i sølv og det er lenge siden jeg har brukt perleøredobber, men disse er så fine på.

img_3485

img_3485

img_3485

img_3485

Vil du vinne smykker fra by CRY?

Svar på spørsmålet og legg igjen din kommentar i feltet under.

Hva heter den nyeste kolleksjonen til by CRY? Vinnerne i julekalederen blir kontaktet fortløpende. OBS! Oppdatert. Jeg ser at flere ble forvirret av spørsmålet, så har forandret på dette så det ikke skal bli mange misforståelser. Svaret finner du om oss hos by CRY:) Oppdatert! Vinneren er Ranveig.lie@outlook.com, du får mail av meg senere i dag.

  1. Gratulasjoner
  2. Stars in the Sky
  3. Heavenly jewels