Luke 7: Vinn antrekk fra Moods of Norway

Silje Pedersen, desember 7, 2016 6:29 am // ,

img_3552-1

Heia Norge, sier nå bare jeg! Det finnes så mye bra norsk design der ute og jeg blir alltid veldig glad når designere klarer å overraske meg med spennende kolleksjoner og litt uventet mønstermiks. Moods of Norway er en av de som alltid klarer blandingen med det litt morsomme og kommersielle.

img_3556

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men hjemme hos oss hoppes det rett i strikk og kosebukser etter jobb. Med en liten en som skal underholdes på gulvet, så er det digg å ha noe behagelig på. Men jeg synes det er en misforståelse at man ikke kan ha på seg noe fint hjemme, selv om det er koseklær.

img_3562

Dette antrekket fra Moods Of Norway er helt perfekt til å kose seg med i vinter og romjulen. Jeg elsker paletten og diamantmønsteret i denne genseren, som det bare stod «Silje» på i butikken. Grått, beige og rosa er og vil bli blant mine garderobefavoritter. Joggebuksen er i en slim variant i behagelig jersey.

Hjemme går jeg nok med tøfler til dette antrekket, men synes joggebuksen og høye hæler gir en fin kontrast. Et par statementøredobber og du er klar for familiefestene i romjulen!

img_3561-1

Vil du vinne denne genser og buksen i din størrelse? Svar på spørsmålet og legg igjen din kommentar under. Vinneren annonseres fortløpende.

Hva heter høstkolleksjonen til Moods of Norway? Oppdatert! Vinneren er Signe Helene ! signe4@hotmail.com, Du får mail av meg:)

  1. Happy people
  2. Fun and Happiness
  3. Check into Happiness