Luke 5: Vinn gavekort fra Specsavers

Silje Pedersen, desember 5, 2016 7:18 am // ,

motesilje__34

Bak luke 5 skjuler det seg intet ringere enn et gavekort fra Specsavers! Det er sikkert mange der ute som trenger nye briller eller som ønsker seg nye briller til jul. Specsavers er kjent for fine briller og innfatninger, til en rimelig pris. Noe av tanken er at man skal kunne ha flere briller til ulike anledninger, ikke bare en fin dyr brille.

motesilje__9

Det er ikke alltid like enkelt å velge riktig brilleinnfatning som passer ditt ansikt. Jeg selv har et slikt ansikt som gjør at jeg kler mye, men det gjør det også vanskelig å velge. Men Specsavers har noen veldig gode tips når du skal velge innfatning.

motesilje__6

Broen skal ligge i roten av neseroten.

Øvre brillekant skal ha en fin plassering mellom øyebryn og øyet. Kan med fordel følge brynets naturlige bue.

Når det gjelder farger så er det lett å huske at dersom huden gløder og øynene glittrer, så har man truffet rett fargevalg.

motesilje__30_edited-1

Bredeste punkt på innfatningen må gå kant i kant med kinnlinjen og øyet bør falle midt i glasset.

Når du skal velge brillefasong, velg gjerne motsatt av din naturlige ansiktsform, så har du rundt ansikt, prøv firkantet brille, eller lang nese så lav bro.

motesilje__17

Vil du være med i konkurransen? Premien er et gavekort på en valgfri brille inkludert glass fra Specsavers.

Hvert år samler Specsavers inn briller, gir de nytt liv og gir bort til de som trenger det. Hvilke land er det Specsavers har fokus på å hjelpe? Legg igjen din kommentar i feltet under og du er med i trekningen.

Gratulerer til vinner! Kristina Kriros@hotmail.com, riktig svar var Tanzania. Jeg sender deg en mail med info:)

  1. USA
  2. Tanzania
  3. Spania

Foto: Sara Johannessen