Luke 4: Bli med å gi gaver til Fattighuset

Silje Pedersen, desember 4, 2016 11:32 am // ,

_mg_0223

Andre søndag i advent allerede. Midt oppi all juleshoppingen og gleden over julen, er det lett å glemme de som ikke har det like enkelt. Mange har ikke de samme ressursene som meg og deg, og derfor vil jeg i denne julekalenderen også ha fokus på å gi noe tilbake. Noen av lukene vil derfor gå til veldedighet og saker som jeg brenner for.

_mg_0569

Siden jeg begynte å jobbe hos VG for ni år siden og etterpå KK, har jeg vært år oppmuntret kollegaer til å samle inn gaver til Fattighuset i desember. Fattighuset er en av de organisasjonene som gjør en fantastisk jobb for mennesker i en vanskelig situasjon. I redaksjonene jeg har jobbet i, har vi samlet inn masse gaver i løpet av disse årene og det har alltid vært en glede å kunne levere de avgårde. Gavene kan være det meste, fra barneleker til CD-er, klær eller toalettartikler.

I år har jeg ingen stor redaksjon som kan delta, men jeg håper at dere kjære lesere, kan bidra med noe i julens ånd. Kanskje har du noe liggende som du tenker kunne være perfekt, eller har mulighet til å kjøpe inn noe som ville blitt satt stor pris på.

Fattighuset tar i mot julegaver hver lørdag mellom 12-18. Du kan også vipse til 12901. Håper vi sees der en lørdag i desember!