Luke 22: Vinn gavekort fra Kappahl

Silje Pedersen, desember 22, 2016 7:25 am // ,

img_3731

Har dere den gode julestemningen ennå? Jeg må innrømme at jeg fremdeles håper på en hvit jul, det blir litt mer magisk da. Men jeg tar til takke med litt rim og frost, alt er bedre enn dette gråværet. Jeg er i alle fall veldig glad for at jeg fikk en liten hyttetur til fjells med snø for en liten uke siden.

img_3733

Det å våkne opp til et hvit teppe og kose seg i et par timer foran peisen i en deilig pysj, er aldri feil. Gleder meg til lange og late morgener i julen (så lange som det blir med små barn). Denne pysjen fra KappAhl har allerede blitt en myk favoritt som jeg skal ha på hjemme, vi elsker nemlig pysjparty og gjerne i matchende sett.

img_37288

KappAhl har også de deiligste morgenkåpene. Jeg har fremdeles en jeg fikk i gave til jul for et par år siden, de er så myke og fluffy. Den perfekte gaven til den som har alt.

img_3729

Og noen søte juletøfler er aldri feil! Disse med dusk og lyd er så søte, Ella Victoria elsker de og synes det er så morsomt å leke med. Om du ikke er helt i mål med alle venninnegavene, så er dette et supert gavetips!

img_3710-1

Vil du være med i konkurransen om et gavekort på 1500 kr å shoppe for hos KappAhl? Da legger du igjen din kommentar under. Vinneren er: Britt! Bmeini@getmail.no Jeg sender deg en mail:)

KappAhl jobber for en bærekraftig fremtid og hva er et av de viktigste stegene på denne veien?

  1. Redusere forbruket av vann, energi og kjemikaler i produksjonen
  2. Bruke mer vann
  3. Bruke mer energi