Luke 21: Vinn gavekort fra Brow Rehab

Silje Pedersen, desember 21, 2016 7:22 am // ,

img_31937

Bryn kan virkelig ramme inn et ansikt. Før jeg begynte å gå til Silje Noreng som står bak salongene Brow Rehab, så brydde jeg meg kun sånn passe om brynene mine. Joda, jeg farget og fikset, men etter å ha fått brynsløft, så ble jeg hekta. Nå prioriterer jeg alltid en kjapp blyant for å markere og få litt ekstra definisjon.

image-1

Rett og slett fordi brynene har mye å si for ansiktet. Etter en behandling med voks, farge og napping, så følte jeg faktisk at jeg har fått en liten ansiktsløftning. Øyepartiet ser så mye mer våkent ut og brynene blir mye jevnere og finere. Etter en slik behandling, er det også mye lettere å følge opp selv.

img_3964

Det jeg liker best er at det blir så naturlig og fint. Stylistene er veldig flinke til å jobbe med det du har, for å få best mulig resultat. Stemningen er alltid på topp og når du går ut av salongen er det med et smil og følelsen av å være en superstar!

img_39633-1

Vil du være med i trekningen om et gavekort på en behandling på brynsløft?  Da svarer du på spørsmålet under og legger igjen din kommentar.

Øverste foto: Hanne Erøy/Mio Media

Obs! Det er ingen form for transport dekket for dette. Vinner! solveig.baastad@clearchannel.no, du får mail av meg.

Hva har Brow Rehab spesialisert seg på?

  1. Makeup
  2. Øyebryn
  3. Restylane