Luke 20: Vinn gavekort fra Onepiece

Silje Pedersen, desember 20, 2016 6:20 am // ,

img_3888-1

Onepiece tok Norge med storm i 2009 og alle husker sikkert de fargesterke jumpsuitene som herjet rundt over hele landet. Jeg husker at jeg ikke skjønte bæret av voksne mennesker som trasket rundt i denne greia på gata. Ikke bare var den ganske spesiell, den vekket ganske mye oppmerksomhet.

Spol fremover og Onepiece er ikke lenger det samme. Joda, de har fortsatt den digge jumpsuiten (for den er ganske så behagelig å lounge hjemme i, tro du meg), men de siste årene har de også satset mer på fullverdige kolleksjoner med både jakker, topper, bukser og snekkerbukser i mer nedempede farger. Stilen har mer fokus på fashion, men selvsagt med en komfortabel vri.

img_38833

Mange av produktene er unisex, så du kan dele med mannen om du ønsker. Bare husk å gå en størrelse ned, så det ikke blir for oversized. Bomberjakken har vært en slager en god stund allerede, og denne er kul, god og varm.

img_3882

En joggebukser er ikke lenger kun en joggebukse. Jeg liker å kunne være fin, selv om jeg slapper av hjemme på sofaen i kosetøy. Tilsetter du en fin bluse, øredobber og et par hæler, så kan du saktens bruke den til litt festligere anledninger også. Om du har noen julegaver igjen å shoppe, så kan du benytte koden Siljejul og få 25 % på hele kolleksjonen på nett-da er du også med i trekningen om et gavekort på hele 2500 kr!!! Koden gjelder til og med 24. desember. Alle som bruker koden er med i trekningen.

img_3878

Så jeg deler egentlig ut to gavekort til en total verdi av 3500 kr! Husk at du er med i trekningen ved å bruke rabattkoden Siljejul på gavekortet til 2500 kr.

Men jeg deler også ut et på 1000 kr her på bloggen i dag, siden det er luke 20! Vil du være med å konkurrere om et gavekort fra Onepiece på 1000 kr her på bloggen? Da må du legge igjen ditt svar i feltet under og du er med i trekningen. Jeg trekker en vinner fortløpende.

Hva heter AW16 (høstkolleksjonen) til Onepiece? Vinner! Frode Losvik
frodelosvik@gmail.com Du får mail av meg:)

 

  1. AW16 Night Crawlers
  2. Fall and winter moments
  3. AW16 Fall into Fall

 

img_3896