Luke 2: Vinn kashmirpledd fra Babykenza

Silje Pedersen, desember 2, 2016 6:00 am // ,

img_3251

En av de fineste gavene jeg fikk til babyshoweren min, var et rosa kashmirpledd fra Baby Kenza. Vi har brukt det ekstremt mye og det er alltid med når vi skal ut å reise. Det er varmt og godt og fungerer like bra på fly som teppe i vognen over Ella Victoria. Vi hadde det med da vi reiste i permisjonen til LA og jeg fikk så mange spørsmål om hvor det var fra. Da var det litt ekstra stas å fortelle at det er en norsk gründer-jente som står bak de fine pleddene.

img_3245

Det er så lekkert at jeg selv også har brukt det som skjerf eller over skuldrene når jeg har manglet eget. Kashmirpleddet kommer i veldig mange forskjellige farger og alt er laget av naturlige materialer, så det er mykt mot den lilles hud. Du kan se alle de fine fargene hos Baby Kenza.

img_3254

Nå er vi på reise igjen og denne lavendelfargen er så nydelig og har allerede bli godt brukt på fly og pakke inn lille i vognen på kvelden.

img_3255

Det er den perfekte gaven å gi bort til jul til en som skal ha barn eller som har fått. Pleddene kommer i en lekker gaveeske pakket i silkepapir, med koselige håndskrevne kort. Pleddene vil både barn og foreldre ha glede av i flere år fremover.

img_0826

Vil du vinne et pledd i din favorittfarge? Du kan delta i denne konkurransen her på bloggen eller på Instagram @motesilje. Vinneren blir kontaktet fortløpende. Vinneren er Liv Camilla! Liv_camilla@hotmail.com, Gratulerer! Jeg sender en mail:)

Spørsmål:

Hva betyr Kenza på arabisk?

1. Hemmelighet

2. Skatt

3. Liten

Foto: Eivind Jordell