Luke 19: Gavepakke

Silje Pedersen, desember 19, 2016 9:12 am // ,

img_3874

God mandag!

Tusen takk for fantastisk hyggelig respons på gårsdagens luke:) Sammen tror jeg vi har stor mulighet til å gjøre en forskjell for de som trenger det mest. Noen plagg er allerede solgt og andre har fått flere bud, så håper å kunne bidra til Aleppo med så mye som mulig. Følg også med i dag og på Snapchat: silje-pedersen og Instagram, for jeg skal trekke ganske mange vinnere av de siste lukene.

Dagens luke er en liten forundringspakke fra meg til deg. Her har jeg satt sammen noen av de tingene jeg bruker og unner meg for å stresse ned i de hektiske dagene før jul. Denne passer perfekt å kose seg med i romjulen eller en dag du får litt tid for deg selv. Jeg vil ikke røpe innholdet, men det er mange fine godbiter som jeg tror en av dere vil sette stor pris på.

Og du, ikke gå glipp av de siste lukene, det er masse fint som står igjen! Vinner:Tuva Kristensen Wærdahl
Tuvawaerdahl@gmail.com

Du er med i trekningen ved å svare på spørsmålet under:

Hvilke år startet jeg å blogge?

  1. 2001
  2. 2007
  3. 2010