Luke 18: La oss hjelpe Aleppo

Silje Pedersen, desember 18, 2016 10:50 am //

¨¨¨syria_un013175_2016

Det skjærer i hjertet å se bildene fra Aleppo. Mammahjertet blør for alle barn som opplever å vokse opp i krig og uro. Det føles vanskelig å glede seg over julen, når man vet at så mange barn og voksne lider. Det er heller ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre og lett å føle seg maktesløs. Men jeg velger å tro at alle bidrag teller, uansett hvor små eller store. Vi kan alltid hjelpe litt selv om det kanskje ikke føles slik akkurat der og da.

3f45c32a230565abaa20394520e77587

Denne luken går til Aleppo. Det å gi pengebidrag er en ting, men følte at det måtte være noe annet jeg kunne bidra med. Inspirert av min venninne Maria Mena, tenkte jeg å legge ut noen skatter fra garderoben til salgs der alle pengen går til Aleppo. Det er mange av dere som har mailet meg og spurt om spesielle plagg, så legger ut noen nå og oppdaterer igjen i løpet av dagen. Om det er noe spesielt du kunne tenke deg, send meg gjerne mail mail@motesilje.com eller DM på Instagram. Denne fine grå kåpen er blant plaggene jeg legger ut. Du kan også hjelpe ved å Gi gaver med mening. Barnepakke her, varme vinterklær eller tepper.

Jeg legger de på Tise på min profil Motesilje, men du kan også by her eller på Instagram, målet er å samle inn så mye penger som mulig. Jeg poster totalen tilslutt og gir direkte til Røde Kors, som er inne å hjelper i det kriserammede området. Håper det er noe du kunne tenke deg fra min garderobe og at dere er med å støtter. Jeg håper at vi sammen kan bidra til å gjøre en forskjell. Takk for at akkurat DU hjelper meg å hjelpe>3