Luke 16: Vinn morsom julegenser

Silje Pedersen, desember 16, 2016 10:05 am // ,

img_3177ny

Vet du hvilken dag det er i dag? Joda, det er faktisk National Ugly Christmas Sweater day! Det må jo feires med å gå litt i barndommen og løpe rundt i en overdådig eller morsom liten sak av en genser. Ofte tror jeg vi glemmer at julen handler om gleden rundt det barnslige, og i dag har du jo en god unnskyldning for å ta frem barnet i deg og tulle litt ekstra med de rundt deg. Disse genserne starter garantert gode samtaler på jobb eller hjemme i julen og perfekte for å starte helgen med en latter!

img_3185nye

I samarbeid med Velouria Vintage i Oslo, gir jeg bort to gensere, den jeg har på meg her og en til, som blir sendt og en som kan hentes i butikk. Håper dere alle koser dere med juleforberedelser og ikke stresser altfor mye. Her skal det bakes, julegløgg og andre festligheter i helgen. God helg alle sammen! Følg meg gjerne på Snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje

Delta i konkurransen ved å legge igjen din kommentar under. Jeg trekker vinnere fortløpende.

Gratulerer til! June UL june.f.johansen@gmail.com og Aileen alhana.nett@yahoo.no, jeg sender dere mail.

Hvor ligger Velouria Vintage?

  • Majorstuen
  • Grünerløkka
  • Torshov