Luke 15: Vinn antrekk fra APHRU

Silje Pedersen, desember 15, 2016 8:19 am // ,

img_3681-1_edited-1

Det å kle seg i hvitt fra topp til tå, er ikke alltid en like enkel sak. Men det er så fantastisk fint, og jeg fikk litt følelsen av elegansen til selveste Grace Kelly da jeg satte på meg dette fantastiske settet fra norske APHRU.

img_3673-1

Om du ikke kjenner til APHRU, så er det et norsk merke som kombinerer skandinavisk minimalisme med det beste av italiensk håndtverk. APHRU jobber kun med italienske og sveitsiske jerseymaterialer i høy kvalitet, plaggene utvikles i Norge og sydd i Milano.

img_3678-1

Stilen er sofistikert og elegant. Plaggene er laget etter konseptet av å føle seg komfortabel, uten å gi slipp på den elegante stilen. Disse buksene er nok blant de mest komfortable jeg har hatt på meg, uten å måtte vike for stilen. Toppen er superelegant, jeg elsker snittet i halsen og de halvlange ermene. Settet kommer også to andre farger, blått og svart. Alt passer perfekt inn i en basis og jobbgarderobe, uten å bli kjedelig.

img_3683

Hvitt passer like fint til fest som svart, og jeg falt helt for den enkle, men sofistikerte looken. Vil du være med i konkurransen om å vinne et sett i din størrelse fra APHRU? Du deltar ved å legge igjen din kommentar under. Jeg trekker vinneren fortløpende. Vinneren får en topp og underdel fra APHRU i sine størrelser, plaggene kan avvike noe fra bildene etter hva som er på lager (vinneren får gavekort om de ikke har ønsket størrelse/plagg inne ved trekning). Vinneren er trukket og er Heidi! Gratulerer! Jeg sender deg en mail: heidinor64@gmail.com

Hva står APHRU for?

  1. Overdådig stil
  2. Velvære inspirert av den greske gudinnen Aphrodite
  3. Maksimalisme og fargesterke elementer

img_3680-1