Lovely lunchspot in Copenhagen

Lovely lunchspot in Copenhagen

IMG_5964b

Noe av det beste med å reise er å spise god mat på ulike restauranter. Nå er jeg hjemme, men rik på inspirasjon og masse deilig mat og opplevelser. Café Europa har så utrolig mye fristende på menyen, det er rett og slett vanskelig å velge. Godt og varmt glutenfritt brød har de også, det er ikke hverdagskost på alle steder tro du meg.

IMG_5999b

Det har vært noen hektiske dager på tur i København. Programmet er alltid stramt med mange visninger og avtaler, men vi får alltid dyttet inn gode lunch og middager. Jeg fungerer ikke uten mat i magen, så det er helt nødvendig. Skal du kose deg litt ekstra, så har de også en av de beste Aperol Spritz i byen…

Ha en nydelig lørdag!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Lovely lunchspot in Copenhagen

  1. Fine bilder. Har du noen tips til hvordan stelle nordisk fint tynt hår? Jeg har krøller og pleier å la det lufttørke, men trenger litt tips. Bruker du krølltang eller hårtørrer?

    1. Tusen takk! Jeg prøver å ikke vaske håret mer enn 2-3 ganger i uken spesielt på denne tiden av året. Velg også shampo med omhu. Jeg bruker begge på omgang, men bruker alltid et varmebeskyttende produkt i håret for å hindre mer slitasje. Liker best tynne oljer selv som jeg kun tar nederst i håret. Husk også at strikker i håret sliter, jeg bruker feks en klype når jeg er hjemme:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published.