Lørdagskos

Silje Pedersen, oktober 29, 2016 8:03 am //

img_9734

God lørdag! I går kom jeg hjem etter fotoshoot til rent og rydding hjem, mannen hadde stått og og overrasket meg skikkelig. Det var faktisk mye bedre enn blomster! Så bar det ut på en deilig middag og bursdagsfeiring hvor det ble mye vin og moro. Deilig! Det er ikke så ofte det blir til at mannen og jeg kommer oss ut sammen, så det var veldig hyggelig. Jeg kaller det date night, selv om det var andre med, utrolig hvor lite kravstor man blir når man får barn:)

Det føles alltid så tomt her hjemme når Ella Victoria sover hos svigermor. Jeg vet at både hun og svigers storkoser seg, det bare blir så veldig stille. Men det gjør jo at vi to kan nyte en lang frokost sammen og litt kaffe før det blir full rulle resten av dagen. Vi later som vi er på hotell og stenger verden ute for en times tid. Anbefales!

Mange som spør hvor dekselet på telefonen min er fra og det kjøpte jeg på Urban Outfitters på sist tur til Stockholm. Har dessverre ikke sett noe lignende her hjemme i rosa marmor, men her finner du et fint i hvitt.