Lilla og metallisk

Silje Pedersen, august 14, 2017 7:55 am // ,

DSC_1357

Hei mandag!

For noen den beste dagen i uken og andre den værste. Jeg har litt troen på at det blir til hva du gjør det selv. Om du går inn i mandagen med bevisste planer og en god oversikt, så blir det så mye bedre enn om alt ligger og flyter. Det beste tipset mitt er å si til seg selv at mandagen blir super og ta en runde på dansegulvet med datteren min før vi leverer i barnehagen. Denne uken skal jeg være med på mange spennende prosjekter, så følg meg gjerne på Snapchat: silje-Pedersen og stories for å henge med.

DSC_1346

Metallisk og lilla er to store trender for høsten og jeg har allerede gått til innskaffelse av to ting til høstgarderoben. En lilla genser kan brukes til så mye og jeg synes detaljene med sløyfene på denne var så søte. Det metalliske skjørtet er så kult og skiftet farge i solen mens jeg løp rundt under København Fashion Week. Krysser fingrene for at vi kan gå med bare bein en god stund til, elsker denne stilen med skjørt, genser og sko eller boots før det blir for kaldt i luften. Ha en nydelig mandag og nyt finværet om det er like bra der du er!

//Genser fra H&M//Skjørt Munthe-sponset//Pumps og veske Céline//

Foto: David Nyanzi