Lesernes beste høsttips

Lesernes beste høsttips

Så utrolig mange gode høsttips dere har sendt meg! Personlig så synes jeg det er værst med de dagene der det regner og man egentlig bare har lyst til å gå legge seg igjen i sengen. Dager som i dag derimot, der solen skinner og luften er klar og skarp, gir masse energi og glede.

Vinner av konkurransen på blogg og av ampullene fra Babor er Karianne, gratulerer!

Jeg synes høsten er en perfekt tid til å lese en bok om et tema som opptar meg, gjerne noe selvutviklende. Akkurat nå leser jeg f.eks. om mellommenneskelig kommunikasjon, det er utrolig spennende og lærerikt og fungerer absolutt som “self care” for meg. Kan utmerket godt kombineres med deilig te, masse levende lys og en god ansiktsmaske! Ellers merker jeg at det er nå, når jeg har mest lyst til å være innendørs, at det gjør ekstra godt å komme seg ut i frisk luft, det gjør godt både for humør, energi og søvn.

2-10-2019-18-06-28

De dagene hvor jeg selv også nå har hatt det skikkelig tungt, så har det faktisk hjulpet med frisk luft, om enn så en liten gåtur. Fargerike plagg, mønster og lakk på neglene er også med å holde humøret oppe. I dag kjøper jeg meg en fin høstbukett og skal ut og gå en tur i solen før den går ned. God helg!

Flere gode tips fra dere:

1.Middag med en god venninne.

2. Tenn et deilig duftlys.

3. Kos inne med te og duftlys.

4. Kom deg ut i frisk luft, uansett vær.

5. Start en ny hobby, som feks strikking!

6. Kjøp deg selv noen friske blomster i en deilig høstfarge.

7. God bok, levende lys og et varmt bad.

8. Bruk en farget leppestift, det løfter alltid humøret!

9. Dropp de mørke fargene og gå for digge farger i klesveien.

10. Finn deg et digg skjerf og pakk deg inn før du går ut.

11. Se på en kul serie. Mange anbefaler: Living with yourself med Paul Rudd.

PS! Jeg skal dele ut en kalender fra Babor nærmere jul også, så flere sjanser kommer!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *