Lei av foundation?

Silje Pedersen, april 9, 2013 12:59 pm // , ,

packshots_3348901137447_inter

Da er BB cream muligens svaret! Sikkert flere enn meg som er ganske drittlei av tung foundation etter en lang vinter? Etter å ha fått litt farge i ansiktet i påsken, så prøvde jeg denne BB- kremen fra Dior. Fordelen med en BB cream, er at den er lettere og gir litt finere glød enn en tyngre foundation. Jeg liker at den gir en naturlig finish, men likevel jevner ut hudfargen. Verdt et forsøk om du er på jakt etter en lettere variant av foundation. BB Cream er som kjent et alt-i-ett produkt (det kan jeg like) som man sier skal erstatte både både serum, solfaktor, fuktighetskrem, primer og foundation. Men selv bruker fortsatt både solfaktor (50) og hudkrem, da jeg mener dette gir en enda bedre finish.