Lakk fra Linda Johansen

Silje Pedersen, februar 14, 2012 6:28 pm //

20120204-194157.jpg

Håper dere er enige at man ikke trenger en mann for å feire dagen i dag, eller hvilken som helst annen dag? Du kan også fint feire den med en gave til deg selv eller ved å gi en oppmerksomhet til noen du er glad i. Selv er jeg heldig å ha en mann som er veldig flink til å gi meg den ekstra lille oppmerksomheten i hverdagen, men jeg lyver om jeg sier at jeg ikke håper på en liten oppmerksomhet i kveld…. Selv har jeg funnet på en ganske festlig liten gave til min kjære (Ofte er det han som overrasker meg, for selv om han mener at alle slike dager kun er oppfunnet av kommersielle aktører for å tjene penger, så ender han opp med å gi meg en liten oppmerksomhet allikevel).

Men jeg lovte dere en aldri så liten Valentines-konkurranse og den kommer her.

For et par uker siden fikk jeg nemlig teste disse neglelakkene fra Linda Johansens Nail Candy. Lakkene inneholder ikke formaldehyd, toluene og dibutyl phalater og er derfor et sunnere alternativ til mange andre lakker. Lakken over er fra kolleksjonen Winter Breeze og fargene er både lyse og dype og og består blant annet av plomme, blått og lyse nyanser med og uten skimmer. Tre av dere skal få teste en av lakkene. Svar på spørsmålet og legg igjen ditt svar under i kommentarfeltet, så er du med i konkurransen.

Jeg vil vite: Hva betyr Valentinesdagen for deg?

1. Tull og tøys

2. Romantisk

3. Legg igjen ditt eget svar

NB: KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET