Laidback weekend mode

Laidback weekend mode

IMG_1309b

Det er sjelden du ser meg i høye hæler i helgene når det er familietid. Av og til om vi skal på cafè  eller spise lunch et fint sted, men ellers er det gode sko som tåler lek og moro som gjelder. Jeg er er sånn person som ikke tåler å bli kald på føttene, så de røffe bootsene fra Blundstone er en god match for meg.

IMG_1310b

Bootsene tåler all slags vær og er kule. De passer like fint til jeans som kjole, så her er det mange forskjellige stylingmuligheter. Som mamma er det ofte slik at det skal gå fort ut av døren, men det betyr ikke at det skal skorte på antrekkene.

IMG_1311b

En kul jakke, jeans, strikk og lue og stilen er i boks for lekeplassen eller ut på tur. Det er utrolig deilig å slippe å tenke på hva du skal ha på deg på beina når du må kjapt ut av døren og du ikke vet helt hvor kaldt det er. Det jeg liker med disse bootsene er at de bare blir tøffere med tiden.

7516824816__MG_8863b

Du finner Blundstone blant annet HER.

IMG_1312b

Om du ikke kjenner til Blundstone’s arv, så strekker den seg over tre århundrer. Blundstone er fremdeles et 100% Australsk familieeid bedrift med base i Hobart, Tasmania. Siden 1870 har de produsert arbeidssko med fokus på å avlaste slitne føtter og har en lang tradisjon for godt håndtverk. Dette er sko du kan ha glede av i mange år og som bare blir finere med tiden. De blir faktisk bare finere jo mer slitt de blir.

Ha en fin lørdag!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Laidback weekend mode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *