LA reisetips: Se byen fra sykkelsete

Silje Pedersen, november 19, 2015 6:00 am // ,

IMG_2085

USA, men spesielt Los Angeles er kjent for sin massive trafikk. Med unntak av New York og San Francisco, så må du ha leiebil om du skal på ferie i dette landet. Er du turist, er det fint mulig å tilbringe mer tid av ferien i bilen på 101 eller PCH, enn på stranden.

IMG_2100

Men det finnes selvfølgelig andre muligheter å komme seg rundt på og akkurat nå er det å tråkke rundt byen på sykkel noe av det hotteste du kan gjøre. Det finnes faktisk turer som er lagt opp rundt i byen, eller forbi husene til kjendisene om du skulle ønske deg et lite innblikk i livene til the rich and famous i Hollywood. Hva med en liten tur forbi huset til Madonna eller Tom Cruise? Eller en romantisk sykkeltur med din kjære i solnedgangen?

IMG_1932

Santa Monica, Third Street og Venice er noen av mine favorittområder og der er det også enkelt å ta seg rundt på sykkel. Et supert alternativ til de cheesy bussturene som er rundt om i turistbyene, spør du meg! Mer info om sykkelturer finner du her.

IMG_2087

I tillegg får du litt trim på ferien, og det er vel vinn, vinn? Litt mer utfordrende med barn, men jeg har hørt at man også kan leie barnesete eller tilhenger. Disse bildene tok vi i Palm Springs, der vi bodde rett utenfor byen og stedet hadde sykler til utlån. Og nei, jeg sykler vanligvis ikke rundt i høye hæler med unntak av moteukene, så det var kun for bildenes skyld!

IMG_2016

//Shirt borrowed from my husband//Denim H&M//Sunnies Ray-Ban//Sandals Steve Madden//Jewelry from Vita Fede, Dyrberg/Kern and Hermès//